-Naisparin arkea hedelmöityshoitojen kanssa-

torstai 17. lokakuuta 2013

inseminaatio syyskuu -13

Kuten aiemmin kirjoitin seuranta ultra oli torstainen 12.9, jossa odotti yllätys että kierto on edellisiin kiertoihin verrattuna "pidemmällä".
Sunnuntaina 15.9 sain iltapäivällä positiivisen tuloksen ovulaatiotestiin. Maanantai aamuna heti soitto Tampereen Fertinovalle, josta soitettiin hetken kuluttua takaisin, 13.20 tehdään inseminaatio.
Lähdimme ajamaan Tampereelle (meiltä matkaan menee muutama tunti) kiireellä. Perille pääsimme, vajaa 10minuutin toimenpiteen jälkeen sain pienen hetken huilata ja hengähtää sängyllä. Ja mikä ihaninta, olimme juuri lähdössä kun lääkärimme tuli vastaan, toivotti kovasti tsemppiä ja halasi lujasti, tuli kyynel jos toinenkin... Vastasin hänelle, ihanalle lääkärille "kiitos, toivottavasti tapaamme seuraavan kerran erilaisissa merkeissä" Hän nyökkäsi.
Nyt inseminaatiosta on 4vuorokautta. Minua jäi inseminaatiossa häiritsemään tällä kerralla kovin monikin asia... Miksi minulla oli jo sunnuntai-iltana kovat kivut alavatsassa? Kysyinkin kun lääkäri kertoi follin koon, että eikö se muka ole puhjennut vielä :D Nyt tämä siis härnää minua, puhkesiko se ollenkaan. Voiko ovuloimattomassa kierrossa olla folli? Testikin näytti plussaa, näyttääkö ovuloimattomassa kierrossa?
Tällä kertaa inssi oli muutenkin erilainen, koskaan itse toimenpide ei ole tuntunut juuri missään, lääkärin mukaan täysinäinen rakko on auttanut siinä.(koskaan en ole ehtinyt ennen inssiä käymään vessassa) Mutta vasta tunnin päästä inseminaatiosta vatsani tuli kipeäksi, yleensä jo heti alkaa kipu. Oliko tämä todella se erityinen käynti nyt? Inseminaatiosta lähtien vatsa on ollut kipeä, enemmän tai vähemmän kuukautiskipuja. Sekin vähän häiritsee... Eikä raskausoireiden todellakaan pitäisi alkaa vielä hetkiin aikoihin! Minulla on myös joskus ollut munasarjassa kysta. Tämä on hieman samanlaista, mutta paljon paljon lievempää kipuilua, eikä niinkään kokoaikaista kuten kystan kanssa. Silloin en edes pystynyt välillä kävelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti