-Naisparin arkea hedelmöityshoitojen kanssa-

torstai 17. lokakuuta 2013

Testaamisesta...Plussasta ja negasta pohdintaa...

Olen nolosti myöntäen himotestaaja. Tietäen ettei se raskaus siinä testissä näy välttämättä ennen testipäivää...Silti pitää aina olla testiä upottamassa joka välissä... Miksi ? Koska te muut testailette ? Koska teillä on positiivinen raskaustestissä näkynyt? Mitä raskaustestejä käytätte ja mikä on ollut hyvä ja mikä testi taas ihan totaalinen floppi?
Itselläni on raskauskeijulta tilattuja, davidin liuska (nämä kuulemma huonoja/näyttävät kovin myöhään raskauden, vaikkakin ovatkin herkkiä) ja davidin puikkomallisia testejä...Näistä puikoista en ole törmännyt kovasti keskusteluun.. Siis onko jollain hyvää tai huonoa sanottavaa näistä? Kokemuksia tuntuu enemmänkin noista surkeista liuskoista olevan, mutta puikkojako ei kokeilla sitten  ?
Tietysti ajatuksena, jos/kun tässä jossain vaiheessa jokin raskaustesti näyttää positiivista niin tietysti haluan myös sen oikein kunnon digillä testata sitten...Näistä digitesteistäkin ollut kovasti joka puolella puhetta..Niin hyvää kun pahaa. Mutta kirjoittakaapa kokemuksia mikä oli teidän itsenne mieleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti