-Naisparin arkea hedelmöityshoitojen kanssa-

maanantai 28. lokakuuta 2013

Itsensä kiusaamista

Tästä on tullut tapa ! Erilaiset äidit- ja Teiniäidit- sarjaa seuraan, aina kun uusi jakso ilmestyy, se on katsottava. Teiniäidithän pyörii toista kierrosta jo, ensimmäisenkin jo katsoin, nyt odotan toista kautta. Huoh. Miksi täytyy itseä kiusata kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän. On vain niin mukava katsella ja kuvitella itsensä siihen vanhemman rooliin. Ajatella miltä itse näyttäisi samassa tilanteessa, miten itse toimisi ja sitten kun on minun aikani toimin näin ja näin. Haaveilua ei kukaan kiellä, itsensä kiusaamisen saisi kylläkin kieltää.

Odotan kovasti jo joulukuuta ja sitä onnistuuko ajallisesti kaikki, uskon minun saavan järjestettyä ajat kuntoon. Puolisollani taas tuskin niin helposti, hänen mukana silti tahdon olevan joka kerta, sillä jos juuri tällä kerralla lykästää, en tahdo puolisoni tuntevan meidän onnistuneen koska hän ei ollut paikalla. Tämä on meidän yhteinen polkumme ! Olisipa jo tosiaan joulukuu, hieman olen kyllä arastelemalla kysellyt, jos se olisikin jo marraskuu.. Vastausta en ole saanut, tietysti sehän tarkoittaisi nopeammin organisoitua aikajärjestelyä, hmmm. kuulostaa hieman vaikealta eikö? Jep, sitä se onkin. Aina ei mene ajatukset ja työt samaan soppaan. Ehkä jo menemmekin ensikuussa aukiolotutkimukseen ja sitten joulukuussa itse inseminaatioon.

Olen lukenut myös aukiolotutkimuksen edesauttavan raskautumisessa ? Onko todella näin? Vaikka putket olisikin auki niin silti se toimenpide ärsyttää limakalvoa kiinnittymisystävällisesti? Joten onkohan se niin että pitäisi juuri siinä kierrossa käydä aukiolotutkimuksessa kun on inseminaatiokin, vai voiko se myös auttaa seuraavaa / seuraavia kiertojakin? Paljon on taas hölmöjä kysymyksiä mielenpäällä ! Ehkä näitä taas pohdin tulevan yön ja nukun huonosti. Liikaa asioita yhteen päähän :/

Hyvät yöt, minä menen nyt nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti